עדיין לא מנויים? יש סרטים בחינם!!!

שלום שלום!!!
ראשית, הבלוג שלנו עבר דירה, אז אפשר לעבור לבלוג החדש שלנו בדף הבית: www.meirkids.co.il
דבר שני - גם אם אתם לא מנויים, אתם יכולים להנות מהסרטים החינוכיים שלנו בערוץ מאיר לילדים! מבין כל הסרטים שלנו הפרשנו "תרומה גדולה" של סרטי ילדים לצפייה ישירה בחינם! כנסו: meirkids.co.il/sets/free

21.5.2012

השף הצעיר-מנות אחרונות




 

השף הצעיר מנות אחרונות

כדורי שוקולד / נעם רדלר
רכיבים:

1/2 כוס סוכר.
3 כפות קקאו.
1 כפית נס קפה.
1/2 כוס מים\יין.
70גרם מרגרינה\שליש כוס שמן.
קצת רום.
1חבילת בסבקיוויטים.

אפן הכנה:
לוקחים 2 שקיות ללא חור. ובראשונה שמים  את הביסוויקטים וסגרים ושמים את ה1 ב2 .וקפצים על השקיות על מנת למעך את הבסוויקטים עד שהם מתפוררים.

לוקחים סיר קטן. ושמים בו את כל החומרים המודגשים. ואת בסביקטים שמים בקערה.
מדליקים את הכיירים הקטנות. על אש נמוכה ומערבבים ללא הפסקה
עד שהכול נראה חום ככה חלק. שופכים את הבסויקטים לתור הסיר.
ומערבבים.
יוצקים כדורים לתוך גביעי ניר ושמים על צלחת ומקפיאים פשר לפני ההקפאה
לפזר סוכיות או קוקוס
בתאבון!

עוגת שוקולד/אוריה מורלי                                                                            


מצרכים:
200 גרם שוקולד מריר
4 ביצים
½ כוס סוכר
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
1 קליפה מגורדת של תפוז
 ½ כוס שמן
½ כוס מיץ תפוזים
½ כפית קפה נמס1
 כף מים
אופן ההכנה:
1. לשבור את השוקולד לקוביות בתוך קערה, להוסיף את הקפה הנמס ואת המים.לחממם במיקרוגל עד שהשוקולד נמס.
 2. להקציף את הביצים עם  הסוכר ביד.
3. להוסיף את כל שאר המצרכים, ואת השוקולד הנמס שקצת התקרר, ולערבב.
4. להעביר לתבנית ולאפות כ-30 דקות בחום  180 מעלות
העוגה צריכה להיות קצת רכה בפנים.
אפשר להגיש את העוגה שלמה ולפזר עליה אבקת סוכר או לחתוך לקוביות קטנות ולהגיש בתוך מנג'טים.





עוגת גלידה                                                                             

חומרים:
לבצק:
100 גרם אגוזים קצוצים
1 וחצי כוסות קמח
2/3 כוס סוכר
3/4 מרגרינה
אופן ההכנה:
מערבבים את החומרים ומכינים מהם בצק
שוטחים את הבצק בתבנית ואופים עד קבלת צבע חום בהיר.
לאחר שהבצק מתקרר מפוררים אותו.
מרפדים תבנית בחצי מכמות הבצק המפורר.
על הבצק מפזרים סירופ שוקולד בשתי וערב. 
חומרים למילוי:
ריצ'
5ביצים
1/2 כוס סוכר
אופן ההכנה:
מפרידים את הביצים.
מקציפים את הריצ' ומוסיפים בתנועות עטיפה את החלמונים
מקציפים את החלבונים עם הסוכר ומוסיפים לריצ'
על הבצק מפורר מניחים את המילוי.
על המילוי מפזרים את מה שנישאר מהבצק המפורר
מעל שופכים שוב סירופ שוקולד בצורת שתי וערב
מקפיאים ומגישים!


עוגת תמרים /  עדי שואף                                                             

ל2 תבניות אינגליש קייק

200 גר' חמאה מומסת/ 1 כוס שמן
1 מיכל ממרח תמרים
3 ביצים
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס מיץ תפוזים/מים
2 כוסות קמח תופח
1 כפית קינמון

מחממים תנור ל180 מעלות
טורפים בקערה את החמאה,התמרים,ביצים,סוכר ומיץ.
מוסיפים קמח וקינמון וטורפים לתערובת חלקה
מעבירים לתבניות אינגליש קייק משומנות ואופים כ -45 דקות עד שהעוגה רכה וקפיצית למגע.

לציפוי
1/2 כוס סוכר חום
100 גר' חמאה /חצי כוס שמן
1/2 כוס שמנת מתוקה

מבשלים ביחד עד שהסוכר נמס (כשתי דקות)
והרוטב נהיה סמיך,שופכים על העוגה ומחזירים לתנור ל- 5 דקות

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אתם מוזמנים להוסיף תגובה !!!