עדיין לא מנויים? יש סרטים בחינם!!!

שלום שלום!!!
ראשית, הבלוג שלנו עבר דירה, אז אפשר לעבור לבלוג החדש שלנו בדף הבית: www.meirkids.co.il
דבר שני - גם אם אתם לא מנויים, אתם יכולים להנות מהסרטים החינוכיים שלנו בערוץ מאיר לילדים! מבין כל הסרטים שלנו הפרשנו "תרומה גדולה" של סרטי ילדים לצפייה ישירה בחינם! כנסו: meirkids.co.il/sets/free

21.5.2012

השף הצעיר מנות חלביות




השף הצעיר מנות אחרונות חלביות







 
עוגת גבינה / מוריה כהן צמח                                                                                              
מרכיבים:
לעוגה:
3 גביעי גבינת 5%
1 גביע שמנת חמוצה
3 כפות גדושות של קורנפלור
1 אבקת פודינג וניל
1 כף רום
6 חלמונים
6 חלבונים
1 כוס סוכר

לקרם:
1 מיכל שמנת מתוקה
1 כוס חלב קר
1 אבקת פודינג וניל

אופן ההכנה:
א. לערבב מצרכים אלו בקערה:
 3 גביעי גבינת 5%
1 גביע שמנת חמוצה
3 כפות גדושות של קורנפלור
1 אבקת פודינג וניל
1 כף רום
6 חלמונים

ב. להקציף 6 חלבונים + 1 כוס סוכר.
לאחר ההקצפה להוסיף לתערובת שהוכנה קודם ולערבב בעדינות.
ג. לשמן תבנית עגולה (מס' 26) ולשפוך את התערובת.
ד. לחמם תבנית אפיה עם מים בחום גבוה בתנור למשך 5 דקות. להכניס את התבנית עם העוגה לתנור בתום ה- 5 דקות ולהמשיך את האפיה בחום גבוה לעוד 10 דקות. לאחר מכן להמשיך את האפיה בחום בינוני לעוד כשעה.

ה. להכנת הקרם יש להקציף:
1 מיכל שמנת מתוקה
1 כוס חלב קר
1 אבקת פודינג וניל
ולמרוח מעל אחרי שהעוגה מתקררת.

עוגת גלידה טעימה /  חוה ריכטר                                                                                  
חומרים לבסיס-
-- בסקיויטים
2\1 כפית נס קפה
3 כפיות סוכר
2\1 כוס מים
  
החומרים לגלידה-
3 כפות קקאו
100 גר' שוקולד מריר
9-10 כפות סוכר
2\1 כוס מים
חבילת מרגרינה (אפשר לעשות חצי-חצי עם שמן)
4 ביצים

החומרים לשכבה העליונה-
1 חבילת קצפת ריצ'
3 כפות סוכר
כפית רום\תמצית וניל\אבקת נס קפה
לבחירה:קצת אינסטנט פודינג וניל
  
אופן ההכנה-
1 מערבבים בחצי כוס מים את הסוכר ואבקת הנס קפה
טובלים את הביסקויטים ומניחים אותם בתבנית(חד"פ בינונית)
2 מבשלים את הקקאו,השוקולד מריר הסוכר והמים כשהכל רותח מוסיפים את המרגרינה
ומכבים את האש ומחכים עד שהמרגרינה תימס
3 מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבון לשוקולד בעזרת מערבל מוסיפים את הקצף
לשוקולד ומערבבים בעדינות
4 שופכים את כל תערובת השוקולד על הביסקויטים ומכניסים לכמה שעות של הקפאה
5 לאחר שתערובת השוקולד התקשתה לחלויטין מקציפים את הריצ' עם הסוכר ומוסיפים
לקצף את כל התוספות שרוצים (רום,קפה,וניל) לפי הטעם....
6 מורחים את הקצף על תערובת השוקולד הקפואה לקשט בפרורי שוקולד את עוגת הגלידה לשמור במקפיא עד להגשה ולהוציא כ-5'
דק' לפני ע"מ שיהיה קל לחתוך אותה.

כדורי גבינה /אסף שמידט                                                                                                
המצרכים:
ביסקוויטים
סוכר וניל
גבינה לבנה
אופן ההכנה:
לוקחים את הביסקוויטים מפוררים אותם.
אחרי זה שמים את הגבינה (לחפיסת ביסקוויטים צריך 4 כפות גבינה)
מוסיפים שקית קטנה של סוכר וניל ומערבבים
מהתערובת מכינים כדורים
מכניסים למקרר לשעתיים
מוציאים ואוכלים
בתאבון!!!

כדורי גבינה /יוסף יצחק ביטון                                                                                     
מצרכים:
100 גרם מרגרינה
2 חבילות ביסקוויטים פתי-בר
כוס סוכר
מיכל גדול של שמנת חמוצה
2 כפות גדושות פודינג וניל
250 גרם גבינה
אופן ההכנה:
מרסקים את הביסקוויטים לפרורים
ממיסים את המרגרינה
ומערבבים היטב את כל החומרים
יוצרים עיגולים ושמים במנג'טים
אפשר להוסיף סוכריות אם רוצים;)
בהצלחה ולבריאות


מוס שוקולד / מוריה כהן צמח                                                                                 

רכיבים:
1 כוס מים
1כוס סוכר
2- חלמונים
2 כפות ברנדי או ליקר תפוזים
400 גרם שוקולד מריר איכותי
500 גרם  שמנת מתוקה

אופן ההכנה:
מבשלים בסיר את המים
והסוכר עד להמסה ומביאים להרתחה.
מקציפים במיקסר את החלמונים עם הליקר
     ומוסיפים את הסירופ הרותח. ממשיכים להקציף
     עד שמתקבל קרם אוורירי .
ממיסים את השוקולד עם רבע כוס מים בסיר כפול    
     מעל מקור חום . מקפלים את השוקולד לתוך החלמונים
     המוקצפים בעודו חם . מערבבים היטב עד לקבלת
     תערובת אחידה .
מקציפים את הקצפת ומקפלים אותה בעדינות לתוך
        תערובת השוקולד . מוזגים לכוסות הגשה ומצננים



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אתם מוזמנים להוסיף תגובה !!!